Butikssäljare - spontanansökan

Sverige

Butiksäljare Duty Free Stores

Gillar du atmosfären på flygplatser?

Är du vass på att sälja?

Vill du jobba med världsledande produkter?

Då är du rätt person för oss!

Som butikssäljare bidrar du till kundernas köpupplevelse; genom god service, säker produktrådgivning och vinnande merförsäljning. En stor del av arbetet innebär även kassaarbete där professionalism och högt tempo är viktigt. Du kommer även arbeta med påfyllnad av varor samt att hålla ordning i butiken, allt för att skapa en inspirerande butiksmiljö.

Vi söker dig som

 • Är en driven person med tydligt försäljningsfokus
 • Har tidigare dokumenterad erfarenhet av försäljning och service
 • Är engagerad och handlingskraftig
 • Kan uttrycka dig tydligt på svenska och engelska samt gärna ytterligare språk
 • Kan arbeta både tidiga morgnar och sena kvällar - våra butiker håller öppet större delen av dygnet. 365 dagar om året.
 • Du måste ha fyllt 20 år p.g.a. försäljning av alkohol i våra butiker

Vi tror att du är en social person med hög servicekänsla och ett starkt säljdriv som trivs att arbeta i en härlig flygplatsmiljö där tempot varierar mellan högt och lågt. Du är flexibel, tycker om att samarbeta och ser alltid till gruppens bästa, samtidigt som du är intresserad av att lära dig mer om våra produkter så att du på bästa sätt kan hjälpa våra kunder. Du är en lagspelare som gärna hjälper dina kollegor i teamet och du är självklart en riktig stjärna på försäljning!

Tjänsten

Detta är en intresseanamälan för dig som är intresserad av att jobba hos oss. Ange i din ansökan om du vill jobba extra vid behov eller söker tillsvidareanställning med sysselsättningsgrad om 75-85 %. Lön enligt Handelsanställdas kollektivavtal.

Ansökan

Du är varmt välkommen med din ansökan med bifogat CV och personligt brev där du anger varför just du är rätt person för oss.

Vi kontaktar dig om vi har en lämplig tjänst ledig.

Vi finns till för att göra resenärer lyckligare genom att maximera varje stund av deras resa - oavsett om de är på språng eller online. 

Med ett gemensamt utbud av tax-free försäljning, närbutiker, mat och dryck på flygplatser, motorvägar, kryssningar, järnvägar och mer, verkar vi på 1 200 platser i 75 länder. Vårt omfattande utbud innebär att vi är på rätt plats vid rätt tidpunkt för alla resenärer. 

I Norden erbjuder Avolta tax-free försäljning under varumärket Dufry med 16 butiker på svenska flygplatser och 14 butiker på Helsingfors flygplats, Finland. Under HMSHost-paraplyet kommer vi att driva 13 restauranger och caféer på Arlanda flygplats, Sverige och 16 restauranger och caféer på Helsingfors flygplats, Finland, vid slutet av 2024.  

Kontaktperson

Rekryteringsteamet Avolta

no-reply@avolta.net

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Var god ange ditt telefonnummer.
Släpp din bild här eller klicka
Var god ange ett svar.
Var god ange ett svar.
Var god ange ett svar.
Var god ange ett svar.
Var god ange ett svar.
Klicka här för att ladda upp dokumenten
Var god bifoga minst ett (max fem) dokument (ex CV, brev, betyg)
   Filerna får inte överstiga 50 MB
   Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
   Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

    

   5 %