Lagermedarbetare 32 timmar/vecka till taxfreebutiker, Arlanda flygplats!

Stockholm - Arlanda
Ansök senast: 2024-06-30

Vi finns till för att göra resenärer lyckligare genom att maximera varje stund av deras resa - oavsett om de är på språng eller online. 

Med ett gemensamt utbud av tax-free försäljning, närbutiker, mat och dryck på flygplatser, motorvägar, kryssningar, järnvägar och mer, verkar vi på 1 200 platser i 75 länder. Vårt omfattande utbud innebär att vi är på rätt plats vid rätt tidpunkt för alla resenärer. 

I Norden erbjuder Avolta tax-free försäljning under varumärket Dufry med 16 butiker på svenska flygplatser och 14 butiker på Helsingfors flygplats, Finland. Under HMSHost-paraplyet kommer vi att driva 13 restauranger och caféer på Arlanda flygplats, Sverige och 16 restauranger och caféer på Helsingfors flygplats, Finland, vid slutet av 2024.  

Här ges du möjlighet till en varierande roll på 85% i ett stort härligt team till vårat butikslager inom taxfree!

Taxfreebutikerna är en inspirerande miljö där du möter kunder och resenärer från hela världen. Dufry erbjuder världsledande och exklusiva varumärken, och slår ditt hjärta lite extra för hudvård och parfym har du kommit rätt.

Om rollen

I rollen som lagermedarbetare förväntas du ta egna initiativ och arbeta självgående. Majoriteten av rollen innebär arbete med påfyllnad av varor från lager upp till butik så att butiken kan maximera försäljning. Rollen kräver stort eget ansvar vilket vi gärna ser att du trivs med.

En vanlig dag hos oss innebär att du hjälper butiken med upplock i butik från extern leverans samt från internt lager, frontar och får butiken att se prydlig ut med produkter på hyllorna. Uppe i butik möter du säljarkollegor som både säljer och tipsar kunder om produkter, något du också förväntas göra. Förutom support till butik är du också support till andra delar av företaget. På lagret hanterar du skräp och wellpapp.

Vem är du?

 • kan uttrycka dig väl på svenska och engelska.
 • kan arbeta mycket tidiga morgnar och sena kvällar då vi har öppet större delen av dygnet, 365 dagar om året.
 • har fyllt 20 år, p.g.a. försäljning av alkohol i våra butiker.

Om du dessutom har truckkort och tidigare erfarenhet av lagerverksamhet är detta starkt meriterande.

Vi erbjuder

Ett självständigt arbete där du bidrar till struktur och välfyllda hyllor. Arbeta engagerat, agera handlingskraftigt och affärsdrivet. Arbeta på en arbetsplats där den ena dagen inte är den andra lik.

Utöver detta;

 • Sälj- och serviceprogram
 • Personalrabatter
 • Produktutbildningar från våra leverantörer
 • Friskvårdsbidrag
 • Personalparkering
 • Lön och försäkring enligt kollektivavtal

Om tjänsten

Rollen omfattar cirka 32 timmar per vecka. Som lagermedarbetare arbetar du dagtid och kvällstid, men kan också komma att bli schemalagd på helger. Arbetstiderna är förlagda enligt skift då vår verksamhet är öppen större delen av dygnet, 365 dagar om året. Du är placerad på Arlanda flygplats och behöver kunna ta dig till och från flygplatsen i stort sett hela dygnet. Du rapporterar till lagersupervisor.

Arbetet sker på säkerhetsklassat område och därför är säkerhet en hög prioritet. Vi genomför en säkerhetsprövning innan beslut om anställning. Mer information om vad säkerhetsprövning innebär hittar du här: https://www.transportstyrelsen.se/sv/Om-transportstyrelsen/vart-uppdrag-och-arbetssatt/sakerhetsskydd/personalsakerhet/sakerhetsprovning/

Tjänsten tillsätts så snart vi hittat rätt kandidat. Intervjuer sker därför löpande tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag passerat.

För att bli en del av taxfreebutikernas härliga lagerteam söker du tjänsten via formuläret nedan!

Kontaktperson

Michel Abousamra

Michel.Abousamra@dufry.com

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Var god ange ditt telefonnummer.
Släpp din bild här eller klicka
Var god ange ett svar.
Var god ange ett svar.
Var god ange ett svar.
Var god ange ett svar.
Var god ange ett svar.
Var god ange ett svar.
Var god ange ett svar.
Klicka här för att ladda upp dokumenten
Var god bifoga minst ett (max fem) dokument (ex CV, brev, betyg)
   Filerna får inte överstiga 50 MB
   Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
   Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

    

   5 %