Kökspersonal till 60 Bar & Brewery på Arlanda

Stockholm - Arlanda
Ansök senast: 2024-08-31

Har du ett stort intresse för mat och dryck samt är en person som brinner för att leverera kvalitet? Bli en del av vårt team och följ med på den spännande resan. 

Om arbetsgivaren

Vi finns till för att göra resenärer lyckligare genom att maximera varje stund av deras resa - oavsett om de är på språng eller online. 

Med ett gemensamt utbud av tax-free försäljning, närbutiker, mat och dryck på flygplatser, motorvägar, kryssningar, järnvägar och mer, verkar vi på 1 200 platser i 75 länder. Vårt omfattande utbud innebär att vi är på rätt plats vid rätt tidpunkt för alla resenärer. 

I Norden erbjuder Avolta tax-free försäljning under varumärket Dufry med 16 butiker på svenska flygplatser och 14 butiker på Helsingfors flygplats, Finland. Under HMSHost-paraplyet kommer vi att driva 13 restauranger och caféer på Arlanda flygplats, Sverige och 16 restauranger och caféer på Helsingfors flygplats, Finland, vid slutet av 2024.  

Om rollen och din profil

För att trivas i rollen som kock ser vi gärna att du gillar ett högt tempo, kan arbeta både vardagar och helg, lockas av en flygplats internationella atmosfär samt vill leverera en produkt som överträffar gästens förväntan! Tillsammans med dina kollegor ansvara du framförallt för preparering av råvaror, tillagning av maträtter, produktion av sallader och smörgåsar. Övriga arbetsuppgifter kan förekomma som tex. disk och varumottagning.

Rollen som kock omfattar arbetsuppgifter som är vanligt förekommande i ett kök, såsom:

 • Renlighet & städ av kök och tillhörande beredningsutrymmen
 • Läsa och följa recept
 • Allergener
 • Egenkontroll
 • Separering & korskontaminering

Vi söker dig som är en social och glad person och som har en hög servicenivå. Du brinner för restaurangbranschen, är kvalitetsmedveten samt kan jobba tillsammans med andra i högt tempo. Du är organiserad, gillar att ha rent och snyggt runt om dig samt kan ta dig an arbetsuppgifter både högt och lågt. Utöver det kommunicerar du obehindrat i tal och skrift i både svenska och engelska.

Kompetenskrav

 • Restaurang/storköksutbildning eller minst 1-2 års erfarenhet av arbete i kök
 • Utbildning inom matsäkerhet
 • Erfarenhet av att följa och efterleva rutiner 
 • Noggrann och strukturerad.

Övrigt

Vi erbjuder trygga anställningsvillkor. HMSHost Sweden AB är medlem i VISITA, har kollektivavtal med HRF & Unionen vilket innebär att du omfattas av tjänstepension, försäkringar och lön enligt avtal. Vi erbjuder friskvårdsbidrag och personalrabatt på våra egna enheter och taxfreebutikerna samt vår internationella Training Academy för din personliga utveckling.

Tjänsterna är tillsvidareanställningar på heltid. Arbetet innebär skiftarbete; tidiga morgnar, sena kväll och helger.

Flygplatsen är en säkerhetsklassad arbetsplats vilket kräver en godkänd säkerhetsprövning inklusive registerkontroll, vilket betyder att du behöver kunna uppvisa dokument som styrker din sysselsättning de senaste fem åren. Det får inte heller förekomma luckor i din sysselsättning på mer än 28 dagar, om de inte kan styrkas. Säkerställ gärna att dina senaste fem år kan styrkas i form av betyg och intyg och förbered dig innan en eventuell intervju. Du kan läsa mer hos säkerhetspolisen.

Varmt välkommen med din ansökan.

Intervjuer kommer att ske löpande så sök gärna redan idag!

Kontaktperson

Rekryterare HMSHost

swe.jobb@hmshost.net

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Var god ange ditt telefonnummer.
Släpp din bild här eller klicka
Var god ange ett svar.
Var god ange ett svar.
Var god ange ett svar.
Var god ange ett svar.
010
Var god ange ett svar.
Klicka här för att ladda upp dokumenten
Var god bifoga minst ett (max fem) dokument (ex CV, brev, betyg)
   Filerna får inte överstiga 50 MB
   Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
   Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

    

   5 %