Bartenders till Samla Bar på Arlanda flygplats

Stockholm - Arlanda
Ansök senast: 2024-06-30

Är du bartender och vill jobba med service, gästfokus och kvalitet? Ta då chansen att vara med bakom kulisserna på en av Sveriges största arbetsplatser, för nu utökar vi vårt team med serviceinriktade bartenders till Samla Bar.

Om arbetsgivaren

Vi finns till för att göra resenärer lyckligare genom att maximera varje stund av deras resa - oavsett om de är på språng eller online. 

Med ett gemensamt utbud av tax-free försäljning, närbutiker, mat och dryck på flygplatser, motorvägar, kryssningar, järnvägar och mer, verkar vi på 1 200 platser i 75 länder. Vårt omfattande utbud innebär att vi är på rätt plats vid rätt tidpunkt för alla resenärer. 

I Norden erbjuder Avolta tax-free försäljning under varumärket Dufry med 16 butiker på svenska flygplatser och 14 butiker på Helsingfors flygplats, Finland. Under HMSHost-paraplyet kommer vi att driva 13 restauranger och caféer på Arlanda flygplats, Sverige och 16 restauranger och caféer på Helsingfors flygplats, Finland, vid slutet av 2024.  

Om rollen och din profil

Som bartender hos oss får du arbeta i en spännande miljö där ingen dag är den andra lik. Du ingår i ett team där man tillsammans vill överträffa våra gästers förväntningar och samtidigt har kul tillsammans, varje dag! Arbetsuppgifterna består av bland annat kassaarbete, blanda drinkar, servering samt övriga uppgifter som förekommer i en bar. För att trivas i rollen som bartender gillar du högt tempo, kan arbeta både vardagar och helg.

Du är en självgående person som kan se helheten och göra våra gästers besök till något extra. Du är noggrann, punktlig och har med dig ett leende till jobbet varje dag. Utöver det kommunicerar du obehindrat i tal och skrift på svenska och engelska.

Kompetenskrav

 • Utbildning och erfarenhet av att arbeta i en bar
 • Noggrann och strukturerad
 • Erfarenhet av att följa och efterleva rutiner
 • Stort intresse för gästen och deras upplevelse
 • Ålderskrav 20 år, förekommande alkoholförsäljning

Övrigt

Vi erbjuder trygga anställningsvillkor. HMSHost Sweden AB är medlem i VISITA, har kollektivavtal med HRF & Unionen vilket innebär att du omfattas av tjänstepension, försäkringar och lön enligt avtal. Vi erbjuder friskvårdsbidrag och personalrabatt på våra egna enheter och taxfreebutikerna samt vår internationella Training Academy för din personliga utveckling.

Tjänsterna är tillsvidareanställningar på heltid. Arbetet innebär skiftarbete; tidiga morgnar, sena kväll och helger.

Flygplatsen är en säkerhetsklassad arbetsplats vilket kräver en godkänd säkerhetsprövning inklusive registerkontroll, vilket betyder att du behöver kunna uppvisa dokument som styrker din sysselsättning de senaste fem åren. Det får inte heller förekomma luckor i din sysselsättning på mer än 28 dagar, om de inte kan styrkas. Säkerställ gärna att dina senaste fem år kan styrkas i form av betyg och intyg och förbered dig innan en eventuell intervju. Du kan läsa mer hos säkerhetspolisen.

Varmt välkommen med din ansökan.

Intervjuer kommer att ske löpande så sök gärna redan idag!

Kontaktperson

Rekryterare HMSHost

swe.jobb@hmshost.net

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Var god ange ditt telefonnummer.
Släpp din bild här eller klicka
Var god ange ett svar.
Var god ange ett svar.
Var god ange ett svar.
Var god ange ett svar.
Var god ange ett svar.
010
Var god ange ett svar.
Klicka här för att ladda upp dokumenten
Var god bifoga minst ett (max fem) dokument (ex CV, brev, betyg)
   Filerna får inte överstiga 50 MB
   Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
   Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

    

   5 %