Restaurangpersonal på heltid och deltid sökes till HMS Host/Avolta på Arlanda flygplats

Stockholm - Arlanda
Ansök senast: 2024-04-30

Har du ett stort intresse för mat och dryck, är en person som brinner för att leverera kvalitet samt har en hög servicenivå? Bli en del av vårt team och följ med på den spännande resan när vi till våren öppnar upp nya enheter i marknadsplatsen på Stockholm-Arlanda flygplats.

Om arbetsgivaren

HMSHost är ett världsomspännande Food & Beverages (F&B) -företag med enheter på mer än 140 flygplatser världen över. I Sverige driver vi restauranger och caféer på Stockholm Arlanda Airport där vi erbjuder både egna koncept och välkända varumärken. Under 2024 expanderar vi på Arlanda och kommer öppna flera nya koncept runt om på flygplatsen.

Om rollen och din profil

Som restaurangbiträde hos oss får du arbeta i en spännande miljö där ingen dag är den andra lik. Du ingår i ett team där man tillsammans vill överträffa våra gästers förväntningar och ge det lilla extra, men samtidigt har kul tillsammans, varje dag! Arbetsuppgifterna består av allt från kassaarbete, enklare matproduktion till servering och att dagligen säkerställa att enheten är i toppskick. För att trivas i rollen ser vi att du är serviceinriktad, har en glad och positiv attityd och gillar det delvis höga tempot. Du har ett intresse för mat och dryck, men du behöver inte ha många års erfarenhet, rätt attityd är det vi söker, resten får du av oss! Du är organiserad, gillar att ha rent och snyggt runt om dig samt kan ta dig an arbetsuppgifter både högt och lågt. Utöver det kommunicerar du obehindrat i tal och skrift på svenska och engelska. 


Meriterande

 • Restaurang/storköksutbildning eller 1-2 års erfarenhet av yrket 
 • Erfarenhet av att följa och efterleva rutiner 
 • Noggrann och strukturerad.
 • Samarbetsförmåga

Övrigt

Vi erbjuder trygga anställningsvillkor. HMSHost Sweden AB är medlem i VISITA, har kollektivavtal med HRF & Unionen vilket innebär att du omfattas av tjänstepension, försäkringar och lön enligt avtal. Vi erbjuder friskvårdsbidrag och personalrabatt på våra egna enheter och taxfreebutikerna samt vår internationella Training Academy för din personliga utveckling.

Tjänsterna är tillsvidareanställningar på heltid, arbetet innebär skiftarbete; tidiga morgnar, sena kväll och helger. 

Flygplatsen är en säkerhetsklassad arbetsplats vilket kräver en godkänd säkerhetsprövning inklusive registerkontroll, vilket betyder att du behöver kunna uppvisa dokument som styrker din sysselsättning de senaste fem åren. Det får inte heller förekomma luckor i din sysselsättning på mer än 28 dagar, om de inte kan styrkas. Säkerställ gärna att dina senaste fem år kan styrkas i form av betyg och intyg och förbered dig innan en eventuell intervju. Du kan läsa mer hos säkerhetspolisen.

Varmt välkommen med din ansökan.

Kontaktperson

Rekryterare HMSHost

swe.jobb@hmshost.net

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Var god ange ditt telefonnummer.
Släpp din bild här eller klicka
Var god ange ett svar.
Var god ange ett svar.
Var god ange ett svar.
Var god ange ett svar.
Var god ange ett svar.
Var god ange ett svar.
Klicka här för att ladda upp dokumenten
Var god bifoga minst ett (max fem) dokument (ex CV, brev, betyg)
   Filerna får inte överstiga 50 MB
   Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
   Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

    

   5 %