HMSHost söker Restaurangchefer till Stockholm - Arlanda flygplats

Stockholm - Arlanda
Ansök senast: 2024-09-30

Brinner du för service, ledarskap samt är en driven, självständig, strukturerad och ansvarstagande person? Nu söker vi Store Managers med känsla för mat, service och ledarskap, som är redo för utmaningen att bygga teamet runt nya restaurangenheter på Stockholm – Arlanda Flygplats. Bli en del av vårt team och vår expansion!  

Om arbetsgivaren

Vi finns till för att göra resenärer lyckligare genom att maximera varje stund av deras resa - oavsett om de är på språng eller online. 

Med ett gemensamt utbud av tax-free försäljning, närbutiker, mat och dryck på flygplatser, motorvägar, kryssningar, järnvägar och mer, verkar vi på 1 200 platser i 75 länder. Vårt omfattande utbud innebär att vi är på rätt plats vid rätt tidpunkt för alla resenärer. 

I Norden erbjuder Avolta tax-free försäljning under varumärket Dufry med 16 butiker på svenska flygplatser och 14 butiker på Helsingfors flygplats, Finland. Under HMSHost-paraplyet kommer vi att driva 13 restauranger och caféer på Arlanda flygplats, Sverige och 16 restauranger och caféer på Helsingfors flygplats, Finland, vid slutet av 2024.  

HMSHost Sweden kommer öppna flera nya koncept runt om på Arlanda flygplats, däribland Arlandas första Foodhall i Terminal 5 under slutet av 2024 och Espressohouse under första halvan av 2025.

 Om rollen

I rollen som Store Manager/Restaurangchef har du ett övergripande ansvar för restaurang/restauranger som kommer innehålla en blandning av både kända varumärken och egna koncept. Du kommer att leda ett team bestående av Assisterande Store Managers samt Shift Supervisors och säkerställa leverans av budgeterad försäljning, P&L och Operational excellence. Som Store Manager rapporterar du till Multi Unit Manager/Operation Manager. I rollen ingår administrativt arbete såsom planering och bemanning av personal samt schemaläggning och tidrapportering i Etime.

Målsättning för rollen är förutom att säkerställa den dagliga driften att genom bra ledarskap och coachning skapa team som är inkluderande och genererar resultat. 

Om din profil

Vi söker dig som har erfarenhet från liknande ledarposition inom restaurangbranschen och känner dig trygg i rollen som chef. Vidare ser vi att du har god ekonomisk förståelse och dokumenterad erfarenhet av att arbeta med ledarskap, övervaka en daglig verksamhet, delegera arbetsuppgifter samt bygga starka och välmående team. Därutöver har du utmärkt kommunikationsförmåga och upprätthåller löpande relationer med interna och externa intressenter.

Kompetenskrav

·    Erfarenhet av ekonomiuppföljning, kostnads- och kvalitetskontroll, resultaträkning och budget

·     Erfarenhet av att utveckla och säkerställa rutiner för enheter

·     Stort intresse för gästen och kundupplevelsen

·     Flytande svenska och engelska

Övrigt

Vi erbjuder trygga anställningsvillkor. HMSHost Sweden AB är medlem i VISITA, har kollektivavtal med HRF & Unionen vilket innebär att du omfattas av tjänstepension, försäkringar och lön enligt avtal. Vi erbjuder friskvårdsbidrag och personalrabatt på våra egna enheter och taxfreebutikerna samt vår internationella Training Academy för din personliga utveckling.

Tjänsterna är tillsvidareanställningar på heltid. Arbetet innebär skiftarbete; tidiga morgnar, sena kväll och helger. Arbetstiderna kan komma att påverkas av verksamhetens öppettider och behov.

Flygplatsen är en säkerhetsklassad arbetsplats vilket kräver en godkänd säkerhetsprövning inklusive registerkontroll, vilket betyder att du behöver kunna uppvisa dokument som styrker din sysselsättning de senaste fem åren. Det får inte heller förekomma luckor i din sysselsättning på mer än 28 dagar, om de inte kan styrkas. Säkerställ gärna att dina senaste fem år kan styrkas i form av betyg och intyg och förbered dig innan en eventuell intervju. Du kan läsa mer hos säkerhetspolisen

Varmt välkommen med din ansökan!

Intervjuer kommer att ske löpande så sök gärna redan idag!

 

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Var god ange ditt telefonnummer.
Släpp din bild här eller klicka
Var god ange ett svar.
Var god ange ett svar.
Var god ange ett svar.
Var god ange ett svar.
Var god ange ett svar.
Var god ange ett svar.
Klicka här för att ladda upp dokumenten
Var god bifoga minst ett (max fem) dokument (ex CV, brev, betyg)
   Filerna får inte överstiga 50 MB
   Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
   Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

    

   5 %