Payroll Specialist Avolta, Arlanda flygplats

Stockholm - Arlanda
Ansök senast: 2024-08-11

Vill du bli en del av vårt HR Team och axla ansvaret för lön? Vi söker en ny kollega som tycker om att ta ansvar och trivs i en bred och omväxlade roll.

Om rollen 

Som Payroll Specialist hos är du en del av HR Teamet vilket innebär att en del av rollen består i att vara med och utveckla processer och rutiner för hela HR- och lönearbetet. Vidare arbetar du operativt med avstämning av lön samt rapportering och systemadministration. Du arbetar också med olika HR-relaterade arbetsuppgifter främst kopplat till anställningsprocessen samt deltar i olika projekt. I rollen ingår även att ansvara för försäkringar, pensioner och förmåner liksom utläggsredovisning. Du arbetar i vårt lönesystem AGDA PS men även en hel del i vårt HR System, SuccessFactors samt vårt schemasystem för butiker, TooEasy. Tillsammans hjälps vi åt att svara på frågor från medarbetare men du ansvarar för lönerelaterade ärenden. Vid semester eller annan frånvaro har du en kollega i HR teamet som kan backa upp. Idag har vi drygt 230 löner per månad.

Vem är du?

 • har flera års erfarenhet av en liknande roll
 • har vana från att arbeta med kollektivlöner
 • agerar professionellt och har hög integritet
 • är strukturerad och ansvarstagande
 • har god kommunikativ förmåga
 • tycker om utveckling
 • är en lagspelare men trivs med eget ansvar
 • uttrycker dig mycket väl i tal och skrift på svenska och engelska
 • goda kunskaper i Excel

Tidigare erfarenhet av lönesystemet AGDA är starkt meriterande. Då vi driver taxfreebutiker runt om i Sverige ser vi även gärna att du har tidigare erfarenhet från detaljhandelsavtalet.

Vi erbjuder

En självständig roll där du är del av ett professionellt team där du även erbjuds:

 • Trevliga lokaler på Arlanda flygplats
 • Personalrabatter
 • Friskvårdsbidrag
 • Personalparkering
 • Försäkringar enligt kollektivavtal
 • Hybridarbete
 • Utvecklingsmöjligheter både inom rollen men även genom att delta i projekt

 

Om tjänsten

Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde snarast, dock senast 1 december. Placering för tjänsten är på huvudkontoret på Arlanda flygplats med möjlighet till hybridarbete. I den här rollen rapporterar du till HR Director Nordic.

Arbetet sker på säkerhetsklassat område och därför är säkerhet en hög prioritet. Vi genomför en säkerhetsprövning innan beslut om anställning. Mer information om vad säkerhetsprövning innebär hittar du hos Tranportstyrelsen här.

Ansökan

Urvalsarbetet kommer att påbörjas efter sommarsemestrarna, tidigast vecka 32, därav kan återkoppling på din ansökan dröja något. Tjänsten är planerad att tillsättas så snart vi hittat rätt kandidat. Intervjuer sker därför löpande efter v. 32 och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag passerat den 11 augusti.

För att bli en del av ett professionellt och utvecklingsdrivet HR-team, sök tjänsten via formuläret nedan.

Vi finns till för att göra resenärer lyckligare genom att maximera varje stund av deras resa - oavsett om de är på språng eller online. 

Med ett gemensamt utbud av tax-free försäljning, närbutiker, mat och dryck på flygplatser, motorvägar, kryssningar, järnvägar och mer, verkar vi på 1 200 platser i 75 länder. Vårt omfattande utbud innebär att vi är på rätt plats vid rätt tidpunkt för alla resenärer. 

I Norden erbjuder Avolta tax-free försäljning under varumärket Dufry med 16 butiker på svenska flygplatser och 14 butiker på Helsingfors flygplats, Finland. Under HMSHost-paraplyet kommer vi att driva 13 restauranger och caféer på Arlanda flygplats, Sverige och 16 restauranger och caféer på Helsingfors flygplats, Finland, vid slutet av 2024.  

Kontaktperson

Rekryteringsteamet Avolta

no-reply@avolta.net

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Var god ange ditt telefonnummer.
Släpp din bild här eller klicka
Var god ange ett svar.
Var god ange ett svar.
Var god ange ett svar.
Var god ange ett svar.
Klicka här för att ladda upp dokumenten
Var god bifoga minst ett (max fem) dokument (ex CV, brev, betyg)
   Filerna får inte överstiga 50 MB
   Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
   Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

    

   5 %