Butikssäljare 75% till Dufry taxfree, Arlanda flygplats

Stockholm - Arlanda
Ansök senast: 2024-06-30

Vi finns till för att göra resenärer lyckligare genom att maximera varje stund av deras resa - oavsett om de är på språng eller online. 

Med ett gemensamt utbud av tax-free försäljning, närbutiker, mat och dryck på flygplatser, motorvägar, kryssningar, järnvägar och mer, verkar vi på 1 200 platser i 75 länder. Vårt omfattande utbud innebär att vi är på rätt plats vid rätt tidpunkt för alla resenärer. 

I Norden erbjuder Avolta tax-free försäljning under varumärket Dufry med 16 butiker på svenska flygplatser och 14 butiker på Helsingfors flygplats, Finland. Under HMSHost-paraplyet kommer vi att driva 13 restauranger och caféer på Arlanda flygplats, Sverige och 16 restauranger och caféer på Helsingfors flygplats, Finland, vid slutet av 2024.  

Är du en vass säljtalang med dokumenterad erfarenhet av försäljning och service? Vi söker nu butikssäljare på 75% till våra fina taxfreebutiker på Arlanda flygplats. I tätt samarbete med ditt team stimulerar du till försäljning genom att ge service i världsklass.

Taxfreebutikerna är en inspirerande miljö där du möter kunder och resenärer från hela världen. Du adderar till kundernas köpupplevelse genom att ge dem service i världsklass. Dufry erbjuder världsledande och exklusiva varumärken, och slår ditt hjärta lite extra för hudvård och parfym har du kommit rätt.

Om rollen

Som butikssäljare bidrar du till köpupplevelsen genom att överträffa kundernas förväntningar. En stor del av rollen innebär även kassaarbete där professionalism och tempo är viktigt. Du kommer också arbeta med påfyllnad av varor samt att hålla ordning i butiken - allt för att skapa en inspirerande butiksmiljö.

Vem är du?

 • har tidigare erfarenhet som butikssäljare och trivs med denna typ av roll
 • har framgångsrika resultat inom försäljning och service samt kundbemötande
 • har fyllt 20 år, på grund av alkoholförsäljning i våra butiker
 • kan ta dig till och från flygplatsen alla tider på dygnet
 • kan uttrycka dig väl i både tal och skrift på engelska såväl som på svenska

Som person behöver du ha en hög servicekänsla samt vara både engagerad och handlingskraftig. Vi tror att du trivs med att arbeta i ett högt tempo i en internationell miljö. Du tycker om att samarbeta och ser till gruppens bästa. Du är vetgirig och vill sälja genom att ha god produktkunskap.

Vi erbjuder

Ett självständigt och flexibelt arbete där du bidrar med hög expertis och service för att stimulera försäljning. Arbeta engagerat, agera handlingskraftigt och affärsdrivet. Arbeta på en arbetsplats där den ena dagen inte är den andra lik.

Utöver detta;

 • Sälj- och serviceprogram
 • Personalrabatter
 • Produktutbildningar från våra leverantörer
 • Friskvårdsbidrag
 • Personalparkering
 • Lön och försäkring enligt kollektivavtal

Om tjänsten

Detta är en tillsvidaretjänst på 30 timmar/vecka (75%) med sex månaders provanställning inledningsvis. Tjänsten är fördelad över veckans alla dagar, tidiga morgnar och kvällar. Rollen förutsätter att du kan ta dig till och från flygplatsen alla tider på dygnet.

Arbetet sker på säkerhetsklassat område och därför är säkerhet en hög prioritet. Vi genomför en säkerhetsprövning innan beslut om anställning. Mer information om vad säkerhetsprövning innebär hittar här.

Tjänsten tillsätts så snart vi hittat rätt kandidat. Intervjuer sker löpande, därför kan tjänsten tillsättas innan sista ansökningsdag passerat.

För att bli en del av taxfreebutikernas härliga team söker du tjänsten via formuläret nedan!

Kontaktperson

Pauline Gustafsson

Pauline.Gustafsson@dufry.com

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Var god ange ditt telefonnummer.
Var god ange ett svar.
Var god ange ett svar.
Var god ange ett svar.
Var god ange ett svar.
Var god ange ett svar.
Klicka här för att ladda upp din video
  Videon får inte överstiga 150 MB
  Skicka videon i MP4, MOV eller AVI format.
  Klicka här för att ladda upp din video
   Videon får inte överstiga 150 MB
   Skicka videon i MP4, MOV eller AVI format.
   Klicka här för att ladda upp din video
    Videon får inte överstiga 150 MB
    Skicka videon i MP4, MOV eller AVI format.
    Klicka här för att ladda upp dokumenten
    Minst ett bifogat dokument är inte giltigt
      Filerna får inte överstiga 50 MB
      Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
      Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

       

      5 %