Lagermedarbetare på 75% till Landvetter flygplats

Göteborg - Landvetter
Ansök senast: 2024-06-16

Vi finns till för att göra resenärer lyckligare genom att maximera varje stund av deras resa - oavsett om de är på språng eller online. 

Med ett gemensamt utbud av tax-free försäljning, närbutiker, mat och dryck på flygplatser, motorvägar, kryssningar, järnvägar och mer, verkar vi på 1 200 platser i 75 länder. Vårt omfattande utbud innebär att vi är på rätt plats vid rätt tidpunkt för alla resenärer. 

I Norden erbjuder Avolta tax-free försäljning under varumärket Dufry med 16 butiker på svenska flygplatser och 14 butiker på Helsingfors flygplats, Finland. Under HMSHost-paraplyet kommer vi att driva 13 restauranger och caféer på Arlanda flygplats, Sverige och 16 restauranger och caféer på Helsingfors flygplats, Finland, vid slutet av 2024.  

Här ges du möjlighet till en varierande roll på 75% i ett stort härligt team till vårat butikslager inom taxfree!

Taxfreebutiken är en inspirerande miljö där du möter kunder och resenärer från hela världen. Dufry erbjuder världsledande och exklusiva varumärken, och slår ditt hjärta lite extra för hudvård och parfym har du kommit rätt.

Som lagermedarbetare bidrar du till kundernas shoppingupplevelse genom att skapa ordning och reda i butiken. Hos oss kommer du huvudsakligen att arbeta med att ta emot leveranser, transportera varor till butik och plocka upp och fylla på varor. I rollen ingår även viss personlig försäljning och att alltid ge förstklassig service till våra kunder när de behöver din hjälp.

Vi söker dig som

Har tidigare erfarenhet av lagerarbete eller försäljning i butik. Du behöver även;

 • kunna uttrycka dig väl på svenska och engelska
 • kunna arbeta mycket tidiga morgnar och sena kvällar då vi har öppet större delen av dygnet och 365 dagar om året.
 • ha fyllt 20 år, p.g.a. försäljning av alkohol i våra butiker.

Som person behöver du vara flexibel, välorganiserad och ansvarsfull. Eftersom en stor del av arbetet utförs på butiksgolvet behöver du vara hjälpsam och serviceinriktad mot både kollegor och kunder. Du tycker om att samarbeta och ser alltid till gruppens bästa, samt är stresstålig och bra på att prioritera när tempot är högt.

Det är starkt meriterande om du har erfarenhet av visual merchandising. Om du inte har det ser vi gärna att du har ett gott öga för att produkterna skyltas på ett snyggt sätt.

Vi erbjuder

Ett självständigt och flexibelt arbete där du bidrar med hög expertis och service för att stimulera försäljning. Arbeta engagerat, agera handlingskraftigt och affärsdrivet. Arbeta på en arbetsplats där den ena dagen inte är den andra lik.

Utöver detta;

 • Personalrabatter
 • Produktutbildningar från våra leverantörer
 • Friskvårdsbidrag
 • Personalparkering
 • Lön och försäkring enligt kollektivavtal

Om tjänsten

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 75% med sex månaders provanställning inledningsvis. Tjänsten är fördelad över veckans alla dagar, tidiga morgnar och kvällar. Rollen förutsätter att du kan ta dig till och från flygplatsen alla tider på dygnet.

Arbetet sker på säkerhetsklassat område och därför är säkerhet en hög prioritet. Vi genomför en säkerhetsprövning innan beslut om anställning. Mer information om vad säkerhetsprövning innebär hittar du här.

Tjänsten tillsätts så snart vi hittat rätt kandidat. Intervjuer sker därför löpande tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag passerat.

För att bli en del av taxfreebutikernas härliga lagerteam söker du tjänsten via formuläret nedan!

Kontaktperson

Carolina Ridell Toft

carolina.ridelltoft@dufry.com

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Var god ange ditt telefonnummer.
Släpp din bild här eller klicka
Var god ange ett svar.
Var god ange ett svar.
Var god ange ett svar.
Var god ange ett svar.
Var god ange ett svar.
Var god ange ett svar.
Klicka här för att ladda upp dokumenten
Var god bifoga minst ett (max fem) dokument (ex CV, brev, betyg)
   Filerna får inte överstiga 50 MB
   Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
   Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

    

   5 %