HMSHost söker serviceproffs till MAX på Arlanda

Stockholm - Arlanda
Ansök senast: 2023-12-31

Har du gästfokus, ett servicemind och längtar efter att blir en del av ett superteam? Nu har du möjligheten att bli en av våra nya stjärnor på MAX.

Om arbetsgivaren

HMSHost är en del av AVOLTA som är världsledande inom Food & Beverage för resenärer. På Arlanda erbjuder vi både våra egna koncept och välkända varumärken såsom bland annat MAX och Espresso House. Under 2023-2024 expanderar vi på Arlanda och kommer öppna flera nya koncept runt om på flygplatsen.

Som medarbetare hos HMSHost i Sverige får du arbeta i en spännande miljö där ingen dag är den andra lik. Du ingår i ett team där man tillsammans vill överträffa våra gästers förväntningar och ge det lilla extra, samtidigt som ni har kul tillsammans, varje dag!

Om rollen och din profil

Arbetsuppgifterna består av allt från tillagning och montering av hamburgare och kassaarbete till disk och städning samt andra förekommande arbetsuppgifter. Du ska ha ett intresse för mat och dryck, men du behöver inte ha många års erfarenhet, rätt attityd är det vi söker, resten får du av oss!

Då Arlanda aldrig stänger innebär arbetet obekväma arbetstider. Du behöver kunna ta dig till och från flygplatsen oavsett om du slutar klockan 02 på natten eller börjar klockan 04 på morgonen.

Kompetenskrav

 • Noggrann och strukturerad
 • Erfarenhet av att följa och efterleva rutiner
 • Stort intresse för gästen och deras upplevelse

Övrigt

Vi erbjuder trygga anställningsvillkor. HMSHost Sweden AB är medlem i VISITA, har kollektivavtal med HRF & Unionen vilket innebär att du omfattas av tjänstepension, försäkringar och lön enligt avtal. Vi erbjuder friskvårdsbidrag och personalrabatt på våra egna enheter och taxfreebutikerna samt vår internationella Training Academy för din personliga utveckling.

Tjänsterna är tillsvidareanställningar på heltid. Arbetet innebär skiftarbete; tidiga morgnar, sena kväll och helger.

Flygplatsen är en säkerhetsklassad arbetsplats vilket kräver en godkänd säkerhetsprövning inklusive registerkontroll, vilket betyder att du behöver kunna uppvisa dokument som styrker din sysselsättning de senaste fem åren. Det får inte heller förekomma luckor i din sysselsättning på mer än 28 dagar, om de inte kan styrkas. Säkerställ gärna att dina senaste fem år kan styrkas i form av betyg och intyg och förbered dig innan en eventuell intervju. Du kan läsa mer hos säkerhetspolisen.

Varmt välkommen med din ansökan.

Intervjuer kommer att ske löpande så sök gärna redan idag!

Kontaktperson

Rekryterare HMSHost

swe.jobb@hmshost.net

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Var god ange ditt telefonnummer.
Släpp din bild här eller klicka
Var god ange ett svar.
Var god ange ett svar.
Var god ange ett svar.
Var god ange ett svar.
Klicka här för att ladda upp dokumenten
Var god bifoga minst ett (max fem) dokument (ex CV, brev, betyg)
   Filerna får inte överstiga 50 MB
   Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
   Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

    

   5 %