HMSHost söker restaurangbiträden på deltid till Arlanda

Stockholm - Arlanda
Ansök senast: 2023-12-31

Är du nyfiken på den internationella och fartfyllda miljön på Arlanda? Nu har du möjligheten att bli en del av Sveriges största arbetsplats! Just nu söker vi personal till 20,50 och 75% tjänster!

Om arbetsgivaren

HMSHost är en del av AVOLTA som är världsledande inom Food & Beverage för resenärer. HMSHost finns på över 140 flygplatser världen över. På Arlanda erbjuder vi både våra egna koncept och välkända varumärken såsom bland annat MAX och Espresso House. Under 2023-2024 expanderar vi på Arlanda och kommer öppna flera nya koncept runt om på flygplatsen.

Om rollen och din profil

Som medarbetare hos oss får du arbeta i en spännande miljö där ingen dag är den andra lik. Du ingår i ett team där man tillsammans vill överträffa våra gästers förväntningar och ge det lilla extra, men samtidigt har kul tillsammans, varje dag! Arbetsuppgifterna består av allt från kassaarbete, matproduktion till servering. För att trivas i rollen som restaurangmedarbetare gillar du högt tempo, kan arbeta både vardagar och helg. Du ska ha ett intresse för mat och dryck, men du behöver inte ha många års erfarenhet, rätt attityd är det vi söker, resten får du av oss! 

Vidare ser vi att du är en social och glad person som innehar en hög servicenivå. Du brinner för service och restaurangbranschen och är kvalitetsmedveten. Du är organiserad, gillar att ha rent och snyggt runt om dig. Utöver det kommunicerar du obehindrat i tal och skrift på svenska och engelska.

Övrigt

Vi erbjuder trygga anställningsvillkor. HMSHost Sweden AB är medlem i VISITA, har kollektivavtal med HRF & Unionen vilket innebär att du omfattas av tjänstepension, försäkringar och lön enligt avtal. Vi erbjuder friskvårdsbidrag och personalrabatt på våra egna enheter och taxfreebutikerna samt vår internationella Training Academy för din personliga utveckling.

Tjänsterna är tillsvidareanställningar på deltid. Arbetet innebär skiftarbete; tidiga morgnar, sena kväll och helger.

Flygplatsen är en säkerhetsklassad arbetsplats vilket kräver en godkänd säkerhetsprövning inklusive registerkontroll, vilket betyder att du behöver kunna uppvisa dokument som styrker din sysselsättning de senaste fem åren. Det får inte heller förekomma luckor i din sysselsättning på mer än 28 dagar, om de inte kan styrkas. Säkerställ gärna att dina senaste fem år kan styrkas i form av betyg och intyg och förbered dig innan en eventuell intervju. Du kan läsa mer hos säkerhetspolisen.

Varmt välkommen med din ansökan.

Intervjuer kommer att ske löpande så sök gärna redan idag!

Kontaktperson

Rekryterare HMSHost

swe.jobb@hmshost.net

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Var god ange ditt telefonnummer.
Släpp din bild här eller klicka
Var god ange ett svar.
Var god ange ett svar.
Var god ange ett svar.
Var god ange ett svar.
Var god ange ett svar.
Klicka här för att ladda upp dokumenten
Var god bifoga minst ett (max fem) dokument (ex CV, brev, betyg)
   Filerna får inte överstiga 50 MB
   Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
   Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

    

   5 %