HMSHost söker heltidspersonal till 60 Bar & Brewery till Arlanda

Stockholm - Arlanda
Ansök senast: 2023-12-31

Nu utökar vi vårt team med kvalitetsmedvetna restaurangbiträden till nyöppning på Arlanda. Brinner du för service och har mat och dryck som din passion?

Om arbetsgivaren

HMSHost är ett världsomspännande Food & Beverages (F&B) -företag med enheter på mer än 140 flygplatser världen över. I Sverige driver vi restauranger och caféer på Stockholm Arlanda Airport där vi erbjuder både egna koncept och välkända varumärken. Under 2023-2024 expanderar vi på Arlanda och kommer bland annat bygga ett produktionskök samt öppna flera nya koncept runt om på flygplatsen.

Om rollen och din profil

Som medarbetare hos oss får du arbeta i en spännande miljö där ingen dag är den andra lik. Du ingår i ett team där man tillsammans vill överträffa våra gästers förväntningar och samtidigt har kul tillsammans, varje dag! Arbetsuppgifterna består av allt från kassaarbete, matproduktion till servering. För att trivas i rollen som restaurangmedarbetare gillar du högt tempo, kan arbeta både vardagar och helg.

Du är en självgående person som kan se helheten och göra våra gästers besök till något extra. Du är noggrann, punktlig och har med dig ett leende till jobbet varje dag. Utöver det kommunicerar du obehindrat i tal och skrift på svenska och engelska.

Kompetenskrav

 • Noggrann och strukturerad
 • Erfarenhet av att följa och efterleva rutiner
 • Stort intresse för gästen och deras upplevelse
 • Ålderskrav 20 år, förekommande alkoholförsäljning

Meriterande

 • Utbildning eller erfarenhet av att arbeta i en bar

Övrigt

HMSHost Sweden AB är med i VISITA och har kollektivavtal med HRF & Unionen, lön enligt avtal. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Arbetet innebär oregelbundna arbetstider; dag, kväll och helg. Vi erbjuder friskvårdsbidrag.

Flygplatsen är en säkerhetsklassad arbetsplats vilket kräver en godkänd säkerhetsprövning inklusive registerkontroll, vilket betyder att du behöver kunna uppvisa dokument som styrker din sysselsättning de senaste fem åren. Det får inte heller förekomma luckor i din sysselsättning på mer än 28 dagar, om de inte kan styrkas. Säkerställ gärna att dina senaste fem år kan styrkas i form av betyg och intyg och förbered dig innan en eventuell intervju. Du kan läsa mer hos säkerhetspolisen.

Varmt välkommen med din ansökan.

Intervjuer kommer att ske löpande så sök gärna redan idag!

Kontaktperson

Rekryterare HMSHost

swe.jobb@hmshost.net

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Var god ange ditt telefonnummer.
Släpp din bild här eller klicka
Var god ange ett svar.
Var god ange ett svar.
Var god ange ett svar.
Var god ange ett svar.
Var god ange ett svar.
Klicka här för att ladda upp dokumenten
Var god bifoga minst ett (max fem) dokument (ex CV, brev, betyg)
   Filerna får inte överstiga 50 MB
   Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
   Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

    

   5 %