Lagermedarbetare extra till taxfree butikslager Dufry, Arlanda Flygplats

Stockholm - Arlanda
Ansök senast: 2023-03-31

Är du på jakt efter sommarjobb och vill jobba extra? Då har vi möjligheten för dig! Vi på Dufry taxfree söker nu lagermedarbetare till våra butikslager på Arlanda flygplats.

Taxfreebutikerna är en inspirerande miljö där du möter kunder och resenärer från hela världen. Dufry erbjuder världsledande och exklusiva varumärken, och har du ett intresse för lagerverksamhet och service i butik har du kommit rätt.

Om rollen

I rollen som lagermedarbetare förväntas du ta egna initiativ och arbeta självgående. Majoriteten av rollen innebär arbete med påfyllnad av varor från lager upp till butik så att butiken kan maximera försäljning. Rollen kräver stort eget ansvar vilket vi gärna ser att du trivs med.

En vanlig dag hos oss innebär att du hjälper butiken med upplock i butik från extern leverans samt från internt lager, frontar och får butiken att se prydlig ut med produkter på hyllorna. Uppe i butik möter du säljarkollegor som både säljer och tipsar kunder om produkter, något du också förväntas göra. Förutom support till butik är du också support till andra delar av företaget. På lagret hanterar du skräp och wellpapp.

Vem är du?

 • kan uttrycka dig väl på svenska och engelska.
 • kan arbeta mycket tidiga morgnar och sena kvällar då vi har öppet större delen av dygnet, 365 dagar om året.
 • har fyllt 20 år, p.g.a. försäljning av alkohol i våra butiker.
 • är svensk medborgare eller innehar permanent uppehållstillstånd.

Om du dessutom har truckkort och tidigare erfarenhet av lagerverksamhet är detta starkt meriterande.

Vi erbjuder

Ett självständigt arbete där du bidrar till struktur och välfyllda hyllor. Arbeta engagerat, agera handlingskraftigt och affärsdrivet. Arbeta på en arbetsplats där den ena dagen inte är den andra lik.

Utöver detta;

 • Personalrabatter
 • Friskvårdsbidrag
 • Personalparkering
 • Produktutbildningar från våra leverantörer
 • Lön och försäkring enligt kollektivavtal

Om tjänsten

Som lagermedarbetare arbetar under veckans alla dagar, måndag till söndag. Då detta är en behovsanställning arbetar du på timme. Arbetstiderna är förlagda enligt skift då vår verksamhet är öppen större delen av dygnet, 365 dagar om året. Du är placerad på Arlanda flygplats och behöver kunna ta dig till och från flygplatsen i stort sett hela dygnet. Du rapporterar till lagersupervisor.

Arbetet sker på säkerhetsklassat område och därför är säkerhet en hög prioritet. Vi genomför en säkerhetsprövning innan beslut om anställning. Mer information om vad säkerhetsprövning innebär hittar du på: https://www.sakerhetspolisen.se/sakerhetsskydd/personalsakerhet.html

Tjänsten tillsätts så snart vi hittat rätt kandidat. Intervjuer sker därför löpande tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag passerat.

För att bli en del av taxfreebutikernas härliga lagerteam söker du tjänsten via formuläret nedan!

Dufry är världens ledande travel retail-operatör med verksamhet i 65 länder. Dufry har fler än 31 000 medarbetare runt om i världen och driver omkring 2200 butiker på flygplatser och kryssningsfartyg etc. I Sverige arbetar ca 200 medarbetare i företaget som driver butiker på 13 flygplatser. De största butikerna finns på Stockholm - Arlanda, Göteborg - Landvetter samt Malmö - Sturup. Dufry i Sverige säljer främst parfym & kosmetik, vin, sprit & tobak samt accessoarer.

Kontaktperson

Jonas Karlsson

jonas.karlsson@dufry.com

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Var god ange ditt telefonnummer.
Släpp din bild här eller klicka
Var god ange ett svar.
Var god ange ett svar.
Var god ange ett svar.
Var god ange ett svar.
Var god ange ett svar.
Var god ange ett svar.
Var god ange ett svar.
Var god ange ett svar.
Klicka här för att ladda upp dokumenten
Var god bifoga minst ett (max fem) dokument (ex CV, brev, betyg)
   Filerna får inte överstiga 50 MB
   Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
   Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

    

   5 %