Floor Manager / Supervisor till Dufry taxfree, Landvetter flygplats

Göteborg - Landvetter
Ansök senast: 2023-03-31

Är du en vass säljtalang med dokumenterad erfarenhet av att leda medarbetare? Vi söker nu en Floor Manager / Supervisor inom P&C till vår fina taxfreebutik på Landvetter flygplats. I tätt samarbete med ditt team driver du försäljning och utvecklar dina medarbetare i sin roll som butikssäljare.

Taxfreebutikerna är en inspirerande miljö där du möter kunder och resenärer från hela världen. Du adderar till kundernas köpupplevelse genom att ge dem service i världsklass. Dufry erbjuder världsledande och exklusiva varumärken, och slår ditt hjärta lite extra för hudvård och parfym har du kommit rätt!

Om rollen

Detta föräldravikariat pågår under minst 1,5 års tid och är riktad mot vår sektion för P&C (perfume & cosmetics). Du leder dagligen det operativa arbetet på butiksgolvet. Ditt främsta uppdrag är att driva försäljningen framåt tillsammans med ditt team, vilket du gör genom att vara en god förebild och ledare. I denna roll blir du framgångsrik genom att ha erfarenhet av att leda andra med goda resultat.

Du arbetar effektivt med personalplanering, aktiv försäljning och kassahantering. Du ansvarar för att kunderna ska uppleva en inspirerande butiksmiljö och få sina förväntningar överträffade.

Vem är du?

 • har dokumenterad erfarenhet av personlig försäljning inom skönhetsbranschen med goda resultat
 • starkt intresse för försäljning och service samt kundbemötande
 • har haft en ledande roll i minst 2 år
 • kan agera förebild i kundmöte och försäljning
 • kan arbeta tidiga morgnar och sena kvällar då vi har öppet större delen av dygnet
 • kan uttrycka dig väl i både tal och skrift på engelska såväl som på svenska

Det är meriterande om du har erfarenhet av schemasystemet TooEasy samt om du talar ytterligare språk.

För att lyckas i rollen har du ett naturligt intresse att motivera och skapa engagemang hos dina säljare. Du agerar professionellt och har hög integritet. Vi ser att du är flexibel samt har förmåga att arbeta strukturerat.

Vi erbjuder

Ett självständigt arbete där du coachar dina medarbetare för att stimulera försäljning. Arbeta engagerat, agera handlingskraftigt och affärsdrivet. Arbeta på en arbetsplats där den ena dagen inte är den andra lik.

Utöver detta;

 • Sälj- och serviceprogram
 • Personalrabatter
 • Produktutbildningar från våra leverantörer
 • Friskvårdsbidrag
 • Personalparkering
 • Lön och försäkring enligt kollektivavtal

Om tjänsten

Detta är ett föräldravikariat på heltid under 1,5 års tid, fördelat över veckans alla dagar, tidiga morgnar och kvällar. Rollen förutsätter att du kan ta dig till och från flygplatsen alla tider på dygnet.

Arbetet sker på säkerhetsklassat område och därför är säkerhet en hög prioritet. Vi genomför en säkerhetsprövning innan beslut om anställning. Mer information om vad säkerhetsprövning innebär hittar du på: https://www.sakerhetspolisen.se/sakerhetsskydd/personalsakerhet.html

Tjänsten tillsätts så snart vi hittat rätt kandidat. Intervjuer sker därför löpande tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag passerat.

För att bli en del av taxfreebutikens härliga team söker du tjänsten via formuläret nedan!

Dufry är världens ledande travel retail-operatör med verksamhet i 65 länder. Dufry har fler än 31 000 medarbetare runt om i världen och driver omkring 2200 butiker på flygplatser och kryssningsfartyg etc. I Sverige arbetar ca 200 medarbetare i företaget som driver butiker på 13 flygplatser. De största butikerna finns på Stockholm - Arlanda, Göteborg - Landvetter samt Malmö - Sturup. Dufry i Sverige säljer främst parfym & kosmetik, vin, sprit & tobak samt accessoarer.

Kontaktperson

Carolina Ridell Toft

carolina.ridelltoft@dufry.com

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Var god ange ditt telefonnummer.
Släpp din bild här eller klicka
Var god ange ett svar.
Var god ange ett svar.
Var god ange ett svar.
Var god ange ett svar.
Var god ange ett svar.
Var god ange ett svar.
Var god ange ett svar.
Klicka här för att ladda upp dokumenten
Var god bifoga minst ett (max fem) dokument (ex CV, brev, betyg)
   Filerna får inte överstiga 50 MB
   Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
   Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

    

   5 %